ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ

Οικοδομής / Καταστήματος / Επαγγελματικού Χώρου

ΠΡΟΦΙΛ

Από το 2000 η εταιρία με το διακριτικό τίτλο “Εύρεση” μπαίνει δυναμικά και στο χώρο των αρχιτεκτονικών εφαρμογών με παντός τύπου ειδικές ανοξείδωτες κατασκευές στον τομέα της οικοδομής, του καταστήματος και του επαγγελματικού χώρου γενικά. Στο καινούργιο εργοστάσιο στη βιομηχανική περιοχή Αυλώνα Αττικής εκθέτουμε ορισμένες από τις κατασκευές μας. Το εργοστάσιο είναι εξοπλισμένο για την επεξεργασία ανοξείδωτου 316 και 304 που ενδείκνυται για τις περισσότερες κατασκευές ως κατάλληλο με ελάχιστη συντήρηση. Η υποδομή του εργοστασίου και ο τρόπος επεξεργασίας των υλικών κατοχυρώνεται με ΙSO 2007 και οι προδιαγραφές κατασκευής ακολουθούν τους όρους της Ευρωπαϊκής Κοινότητος.

ΜΕΛΕΤΗ-ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Το τμήμα διακόσμησης της εταιρίας βοηθά τον πελάτη να επιλέξει την καλύτερη λύση στο χώρο που θέλει να επέμβει. Μετά από συνεννόηση, σχεδιάζει και κοστολογεί την κάθε παραγγελία. Στη συνέχεια η παραγγελία υλοποιείται και στήνεται στο χώρο του εργοστασίου. Μετά από ποιοτικό έλεγχο μεταφέρεται και συναρμολογείται στην οριστική θέση της.

ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

Όλες οι κατασκευές μετά από τη διεκπεραίωσή τους γυαλίζονται και καθαρίζονται, ελέγχονται ώστε να είναι έτοιμα για τοποθέτηση. Συσκευάζονται και αποθηκεύονται μέχρι τη μεταφορά τους.

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Μετά από την κατασκευή, κατάλληλα εκπαιδευμένο συνεργείο, πλήρως εξοπλισμένο και άριστα οργανωμένο, τοποθετεί με ακρίβεια τα παραγγελθέντα προϊόντα. Το συνεργείο μπορεί να κάνει συντήρηση και να είναι στη διάθεση του πελάτη για επιπλέον τροποποιήσεις.

ΠΕΛΑΤΕΣ

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για κάθε κατασκευαστική. αρχιτεκτονική
και τεχνική διευκρίνιση
απευθυνθείτε στα τηλέφωνα

22950-22834 / 22950-23101

Διεύθυνση εργοστασίου

ΒΙ.ΠΑ. Αυλώνα Αττικής 190 11, Τ. Θ. 2207

57ο χλμ. Αθηνών–Λαμίας
Τηλ.: 0030 22950 23101
Fax: 0030 22950 23183

Ταχυδρομική διεύθυνση

Ρέρας 26
Τ.Κ. 190 14
Αφίδναι Aττικής

E-MAIL: info@evresi-constructions.gr